Eleven

Eleven

KASTOR /

Oho! Suomalainen kuluttajabrändi 100 vuotta

kastor-100-featNyt on sitten tämäkin ihme koettu. Puulämmitteisiä premium-kiukaita ja -takkoja valmistava Kastor täytti tasan satasen! Edellinen vastaava projektimme taisi olla Land Roverin 50-vuotiskampanjointi Suomessa, ja siitä on jo aikaa.

Merkittäväksi tapahtuman tekee se, että kyseessä on ihka oikea kotimainen kuluttajabrändi, joka on tänäkin päivänä kohtuullisen tunnettu ja varsin arvostettu. Kastorin perusti Viipuriin aikansa superinnovaattori ja keksijä Isak Räsänen, jolla oli lukuisia patentteja aina USA:ta myöten. Sieltä tuotanto siirtyi Helsingin Pitäjänmäkeen, mistä muistona Pitskussa on tänäänkin Arinatie- ja Takkatie -nimiset kadut.

Nykyään Kastor kuuluu Helo-ryhmään ja tuotanto on Riihimäellä, missä sijaitsee myös Helon pääkonttori. Yrityksen portfoliossa Kastor on puulämmitteisten tuotteiden pääbrändi ja Helo muiden tuoteryhmien.

Juhlavuoden kampanja painottui point-of-sale ja jälleenmyyjätoimenpiteisiin, Helon tuotteita myydään n. 80 maassa. Jutun kuvituksena oleva juhlavuoden tunnus onkin sen takia tarkkaan harkittu kompromissi. Tyyli ja sisältö suunniteltiin niin, että samaa universaalitunnusta käytetään kaikilla markkina- ja kielialueilla.

kastor-100-ilmo

kastor-100-kiukaat